Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (7.67 secunde)
Canalul de Youtube "Cat Music Romania" se regaseste in top 5 si in ceea ce priveste numarul de comentarii si de afisari.
sa scape de Tariceanu, sa-si aduca PD-ul si PLD-ul la putere si sa ingaduiasca (ce om milostiv, presedintele asta!) si PNL-ului sa mai faca parte din guvern. ... Nelamuriri, comentarii? ... Ajungem sa nu ne mai putem trage sufletul de atatea comentarii, imagini reluate la nesfarsit, de dimineata pana seara:
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Ma uit si, cum deschid ziarul, vad comentarii pe ISPA. ... Cum s-au rezolvat problemele cum apar mot oameni care fac comentarii pe subiect.
"Pe de o parte, protejam interesele chiriasilor care au cumparat locuintele pe Legea 112 de la stat, dar, pe de alta parte, contrar unor comentarii facute de unii care nici macar nu au citit legea, protejam si interesele celor care le revendica.
Cele mai multe comentarii la articolul "Vrei ca Tudor Chirila si Adi Despot sa mearga la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis?
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
CERCUL STIINTIFIC OZN din 1971 (Autor: ... FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
Conform Wikipedia, WikiLeaks este o organizatie fara scop lucrativ internationala care publica documente care nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informatii, in general din surse anonime.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere. ... (Comentarii in Grupul PSD).
Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda (Autor: ... Dean si echipa sa au folosit Legea privind libertatea informarii pentru a obtine acces la fisiere anterior clasificate si din alte tari.
Va prezentam in randurile de mai jos cateva din investitiile Chinei, adunate de cei de la Business Insider, care ilustreaza faptul ca aceasta tara va ajunge in viitor sa stapaneasca lumea.
'Cu doua saptamani in urma s-au implinit 70 de ani de la Dictatul de la Viena din 30 august 1940, prin care marile puteri fasciste Germania si Italia au obligat Romania sa cedeze nord - vestul Transilvaniei Ungariei horthyste.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? ... Probabil ca vom strange mai putini bani decat anul acesta, pentru ca avem o scadere economica si din cauza ca s-a marit TVA nu vad ce s-ar mai putea mari, ce alte taxe.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
2.2) daca stingerea se realizeaza in urmatoarele 60 de zile, nivelul penalitatii este de 5% din obligatiile fiscale principale stinse; ... b), nivelul penalitatii este de 15% din obligatiile fiscale principale ramase nestinse. ... 219 din Ordonanta Guvernului nr. ... 144 si 145 din Legea nr.
google-analytics.com